KIITOS 194 kertaa! 

Tämän kertainen kuntavaalitulos riitti varavaltuutetun paikalle. Se on valtava luottamus vaalien ensikertalaisille. Iso kiitos jokaiselle tukijalle, tiimiläiselle ja äänestäneelle. Työ opiskelijaystävällisemmän ja tulevaisuuteen katsovan Turun eteen jatkuu! 


Tervetuloa kuntavaalisivustolleni!

Olen 21-vuotias turkulainen ja innokas opiskelijavaikuttaja. Minulla on vankka kokemus ylioppilaskunnan edustajistosta, ja kuluvana vuonna teen opiskelijaedunvalvontaa TYYn hallituksessa. Olen ehdolla numerolla 642.

Minun Turkuni

on kaupunki, jossa kaupunki, korkeakoulut ja yritysmaailma kohtaavat ja toimivat sujuvasti yhteistyössä. Turku ei saa jäädä vain opiskelukaupungiksi, vaan Turkuun tulee haluta ja voida jäädä rakentamaan elämää myös opintojen jälkeen. Jokaisen asukkaan hyvinvointi on tärkeää, ja erityisesti nuorten ja opiskelijoiden jaksamisesta tulee huolehtia. Parempi arki ja kaupungin houkuttelevuus vaativat investointeja infrastruktuuriin ja peruspalveluihin. Turun taloutta tulee kuitenkin tasapainottaa, ja rajalliset resurssit on allokoitava järkevästi. Haluan tuoda valtuustoon nuoren opiskelijavaikuttajan näkemyksen. Rakennetaan yhdessä opiskelijaystävällisempää, kestävää ja tulevaisuuteen katsovaa Turkua. Toivottavasti voin olla sinun luottamuksesi arvoinen!